3r Festival de curts de muntanya i natura 2021

La Mostra de Cinema de Muntanya de Palma convoca el3r FESTIVAL DE CURTMETRATGES DOCUMENTALS DE MUNTANYA I NATURA 2021.

La Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, convoca la tercera edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Muntanya i Natura 2021, que comptarà amb tres premis. Per primera vegada se premiarà el millor curt produït a les Illes Balears amb 750€ (Premi COLONYA) que serà emés per IB3 TV, un altre premi serà pel millor curt de muntanya dotat amb 500€ (Premi FEDERACIÓ BALEAR DE MUNTANYISME I ESCALADA) i l’altre premi serà pel millor curt de natura, dotat amb 500 € (Premi KENIA OUTDOOR).

Aquesta convocatòria té com a objectiu la promoció i la difusió de documentals de curta durada sobre muntanya (alpinisme, expedicions, escalada, excursionisme, espeleologia, etnologia, descens de torrents…) i natura (biodiversitat, paisatge, impacte ambiental…).

Els curts han de tenir una durada màxima de 20 minuts i han de ser posteriors a l’1 de gener de 2019. La inscripció és gratuïta. La data límit per a presentar els curts és el 15 de gener de 2021.

La selecció oficial del Festival, inclosos els curts guanyadors, es podrà veure a la 12ª Mostra de Cinema de Muntanya de Palma 2021.

Per a més informació: www.palmamuntanyafilm.com