Arriba la 3a Mostra Out! amb més de 25 films

Palma, 5 de setembre de 2020. Per tercer any arriba a Palma una proposta cultural i cinematogràfica per a visibilitzar la diversitat afectiva, sexual i de gènere de la nostra societat. Una edició ajornada de les seves dates originals a causa de la crisi sanitària de la COVID-19 i que finalment se celebra del 8 al 13 de setembre de 2020, amb una activitat dia 7 de setembre.

Aquesta edició marca un punt d’inflexió i una maduresa amb les anteriors, augmentant la durada de la mostra amb set dies de cinema LGTBI i activitats paral·leles. Així, durant una setmana, fins al diumenge 13 de setembre, es projectaran 27 títols, entre llargmetratges, curtmetratges i documentals procedents de 15 països, que aborden la no discriminació per qüestions afectiu-sexuals, d’identitat i de gènere, a la denúncia de la violació de drets humans que es continuen donant a tot el món i a la visibilització dels nous models familiars

La Mostra Out! tindrà lloc del 7 al 13 de setembre i se celebrarà en tres espais: CineCiutat, on tindran lloc les projeccions del 9 al 13 de setembre; Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, que acollirà les activitats paral·leles els dies 7, 12 i 13 de setembre, i el Teatre Municipal Xesc Forteza on tindrà lloc la gala inaugural el 8 de setembre a les 20h.

Consulta la programació

Video Spot de la 3a Mostra Out!