Mostra Out! obre la convocatòria de curtmetratges per a la seva 4a edició

Palma, 1 de desembre de 2020. Out! Mostra de Cinema LGTBIQ+ de les Illes Balears obre per primera vegada la convocatòria de curtmetratges de ficció i curtmetratges documentals de temàtica LGTBI per la 4a edició que se celebrarà l’any 2021.

Mostra Out!, aborda la diversitat afectiva, sexual i de gènere existent en la nostra societat.

BASES

INTRODUCCIÓ

Out! Mostra de Cinema LGTBIQ+ de les Illes Balears accepta curtmetratges de totes les nacionalitats de temàtica LGBTIQ+, que podran ser triats en les seccions de la mostra: Secció Oficial de Curtmetratges de Ficció i Secció Oficial de Curtmetratges Documental. Les obres no han d’estar disponibles al públic en Internet o en qualsevol altra finestra en territori espanyol amb anterioritat a la celebració del festival i han de tenir copyright posterior a 1 de gener de 2019. Es valorarà que siguin inèdits a les Illes Balears. L’organització es reserva el dret d’incloure en la programació fora de concurs pel·lícules que no compleixin aquestes condicions. L’organització es reserva el dret d’incloure els curtmetratges seleccionats en futures extensions programades l’any 2021 i 2022, dins del territori de les Illes Balears.

PREMIS

Premis del públic

Premi APAIB – Millor curtmetratge de ficció: 250€

– Millor curtmetratge documental: 250€

INSCRIPCIÓ

Les pel·lícules hauran de presentar-se fins al 31 de maig de 2021 per la plataforma Festhome. El material requerit per a fer la inscripció és: .MOV (ProRess 422/HQ) o .MP4 (h264) del curtmetratge, tràiler del curtmetratge, sinopsi i fitxa tècnica, 3 fotogrames en els quals no figuri el títol del curtmetratge, cartell del film.

Més informació a: www.mostraout.es